Saturday, May 7, 2011

Merentas Desa

Macam jealous juga lah kan bila orang lain semua update status pasal dapat no ni no ni.
Adik-adik angkat ramai. lupa nama pun ada, semua jumpa, "kak mayang sombonggg"
akak tak sombong sayang. akak busy je. yang best, shahir, siap mintak nombor. bongek punya adik.
hahahha. dorang sangat funny, jumpa dorang, otak saya jadi fresh. happy :)
tengku semua, akak minta maaf sangat keyh? bukan sengaja tak nak layan
ramai tanya saya dapat no apa.. Saya tak dapat apa-apa no sebab saya....
incharge hadiah. huwaa :( tapi kalau lari pun, tak dapat no punya. sebab saya tak lari laju.

Semasa bagitahu abah, ini terjadi :
(click untuk tumbesaran)
abahlah warrior saya dimana saya berada. Alhamdulillah, selepas pulang dari Umrah,
Abah tak pernah marah saya seperti dulu dan tak pernah lokek dengan saya. Along shayang abah



Saya tahu awak akan tekan

0 comments:

Post a Comment