Tuesday, April 26, 2011

Faiz



Siapa dia Faiz? Adakah bf baru? tidak lah. Act, harini birthday budak boroi ni. kau dik, selamat hari tua !

Dimana aku kenal dia?
aku kenal dari adik aku. Aku tengok adik aku asyik chat dengan dia, aku try 'cam' muka ~
dekat jejantan aku try tegur, faiz alexandra? dia senyum cakap 'yes'. dari situ kami mula rapat <3

Apa specialnya dia sampai aku kena update blog?
tiada special nya, tapi aku shayang dia sebagai adik aku xD kena lah update jugak kan. haha.

apa yang sebenarnya aku nak sampaikan?
aku shayang kau dik. jangan dah jealous2. kau dah besar. aku tahu kau gedik merajuk dengan aku tapi aku tak pandai pujuk orangg , sorry okeyhh ^_^ semoga panjang murah rezeki. Ingat jasa aku ni. I love you ;)

Saya tahu awak akan tekan

0 comments:

Post a Comment