Thursday, March 24, 2011

woot woot

GUYS!
saya dah deactive fb okayy ;)
jangan cakap saya delete awak Incik ,
ada otak kan, fikirlah. kalau buka page aku tak jumpa,
aku dah memang deactive lah. ini tidak , otak mcm budak2 sangat.
macamana nak jadi babY ni? hahahahahaha.
sorry sangat-sangat and tolong adik kakak abang,
JANGAN BUAT FITNAH.
saya tak suka. jangan datang kelas, menjerit-jerit mcm stupig.
kau nak senyum ka, buat lah, sebab nanti orang lain perasan,
dalam hati "wa.. ada orang senyum kat aku" HAHAHAHHA.
bukan aku. aku takkan berganjak sikit pun untuk kau.
kang aku ni jadi bajet hotstuff. hahhaah.
hot sangat macam HELL ! wkakakka

terima kasih,
p/s : sedih ni, banyak sangat mengumpat.
Saya tahu awak akan tekan

0 comments:

Post a Comment