Saturday, March 19, 2011

segmen Alamak, awak hot lah!

Bila hot, orang mula pandang lain.
Yang memang dah berkawan mula menjarakkan diri sebab takut,
rasa rendah diri dan mula membuat cerita yang budak hot ni bajet !
betul tak? okay, bagi yang belum kenal si budak hot ni akan cakap.
"ee.. teringinnya nak kenal dengan dia. mesti sombongkan?"
awal-awal dah ada gelaran. haa. padan muka hang !

Okay, tujuan mayang ialah nak buat segmen, entah ada orang join, mayang tak tahu.
Anda perlu buat ini :
1. Buat entry tajuk : ALAMAK, AWAK HOT LAH!
2. Linkkan entry anda ke blog saya
3. Jawab soalan ini :
  • Sebab apa budak zaman sekarang terlalu minat meng'hot'kan diri?
  • penting sangatkah 'hot'?
  • awak rasa diri awak hot tak? sebab apa? *jangan merendah diri*
4. Ajak  member
5. tinggalkan link kaliann ~ Saya tahu awak akan tekan

4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. http://ainfatihah0408.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. http://iloveyousoomuchbie.blogspot.com

    ReplyDelete