Saturday, March 12, 2011

Saya tak pernah cakap awak mainkan saya

http://mayangdany.blogspot.com/2010/11/i-my-amy-nasri-only.html
http://mayangdany.blogspot.com/2010/12/hurt.html
http://mayangdany.blogspot.com/2010/12/amy-nasri-suhaimi-nasri-bin-abd-razak.html
http://mayangdany.blogspot.com/2010/11/kau-tahu-apa.html
http://mayangdany.blogspot.com/2011/02/saya-nak-lupakan-anda.html
http://mayangdany.blogspot.com/2011/01/9-days-to-go.html
http://mayangdany.blogspot.com/2010/08/amy-nasri.html
http://mayangdany.blogspot.com/2010/06/suhaimi-nasri.html

Semua link di atas penuh dengan nama awak. Saya tahu awak tak mainkan saya, tapi awak BUSY. its normal lah kan yanggg? Saya minta maaf buat tindakan drastik, delete awak di ym, deactive fb. sayang, semua kawan-kawan saya tahu yang saya memang terlalu tergila-gilakan awak. awak yang last, jadi jangan pura-pura tanya saya, bf sihat? saya tiada bf sekarang ! selagi saya tak cakap, 'okay, kita couple.' saya bukan milik anda. Saya tidak mahu kebenaran, Sebab saya kenal awak, saya pasti, lepas ni awak akan kembali mendiamkan diri. Awak selalu ingatkan saya, pelajaran pelajaran pelajaran, jangan enjoy sangat, jadi saya cuba jadi seperti yang awak nak.Tapi kadang-kadang saya stress. Shayang,maafkan saya ;'(  Saya tidak kisah, tapi kalau saya dah rindu, saya tetap cari awak, walaupun gambar2 lama awak. tak percaya? ni haa :

Banyak lagi, dalam entry berikutnya, saya akan fahami awak. Saya tahu awak lelaki yang baik , saya juga tahu awak penyayang, tapi saya tak tahu kenapa saya tak dapat terima awak juga 
milik perempuan lain, saya tak tahu! sedangkan saya sudah 150 juta kali cakap, saya tak kisah kalau bf saya
ada orang lain. GAH! tamaknya saya mahukan awak. Saya masih lagi sayangkan awak. FULLSTOP. 
Saya tahu awak akan tekan

0 comments:

Post a Comment