Wednesday, March 30, 2011

maaf okay

susah sangat nak update blog, saya sedikit busy.
goodbye guys! especially, kak fi, take care ;).
lepas je habis seksaan ini, saya akan terus meng-update blog sperti biasa.
ramai kata blog saya dah semakin bosan. huwaaaaa~
maaf sangat k ? tolonglah, doakan saya untuk mendapatkan result yang baik.
bukan baik, act cemerlang, abah beli i-pad, and saya jealous sangat.
tapi tak penting pun. cukuplh skdr saya mempunyai phone and radio.

baby pakistan, saya tahu saya salah. bukan saya nak.
saya tak cerita siapa awak, dan tolong hormati saya juga,
janganlah disebabkan ada orang lain suka awak, awk nk menunjuk
saya tak suka lah yanggggg. menunjuk-nunjuk bukan sebahagian hidup saya.

p/s : tak suka saya, boleh hindarkan diri awak dari saya dan tolong jangan nak jeling hujung mta pandang saya, kata tak suka dan sangat benci saya, hahahahhaha. Saya tahu awak akan tekan

2 comments:

  1. awww :'( good luck mayang! all the best. if you have any problems regarding your study, bagi tahu lah..mana tahu i can help =)

    ReplyDelete
  2. gudlak okes!smoga kamoo dpt result yg giler gempak.hee

    ReplyDelete