Monday, March 14, 2011

JOM DAFTAR HEARTBEAT?

Kenapa saya suruh daftar heartbeat? Kenapa saya buang semua NuFFnang saya?


Memang belum ada yang jadi jutawan dengan heartbeat tapi, Cik Epal dah keluarkan RM200, hasil heartbeat. Cepat gila kan? Jealous.

Okay cara-cara mendaftar.

Pertama, anda perlulah Click sini.




nampak yang dibulatkan tu? click situ.




Cepat-cepat create account. Nampak tak? Dia terus keluar form kan? Korang semua isi semua form tu dengan jujur, lepas lengkap dan perfect tanpa cacat cela, terus click 'I agree' dan 'Continue'.

Okay step yang ni, elok-elok tau =)







1. Click join HB
2. Click online application

Kemudian, akan keluar satu form kan? isi form tu. Boleh pilih cara pembayaran, kalau lebih senang nak bayar cek pun boleh, masuk account pun okay. then tick 'I agree' dan click continue.




Click get a code, untuk dapatkan code korang =) Scroll bawah, macam-macam bentuk boleh. semuanya okay. yang mana korang rasa sesuai untuk blog korang, ambik code tu.


Kalau nak cek earnings, boleh lah tekan dekat "MY HB Affiliate" ni





Wish u all good luck =)) Saya tahu awak akan tekan

0 comments:

Post a Comment