Saturday, March 19, 2011

HAHA , gelak sampai puas

Aku pelik why sekarang tak ada sorang pun comment,
lepas tu baru teringat, semasa tengah ada krisis dulu aku just bagi member comment.
Now, kalian boleh comment seperti biasa. terutama si kakak sepupu.
okay, 4 orang je join segmen, merajuk sekejap *_*
ayat dorang best dan sangat merendah diri. ^_^
http://misscandylovepinky.blogspot.com/2011/03/alamak-awak-hot-lah.html
http://ceritapotpeteyka.blogspot.com/2011/03/alamak-awak-hot-lah.html
http://ainfatihah0408.blogspot.com/2011/03/alamak-awak-lah-hot.html
http://hidupkusimple.blogspot.com/2011/03/alamak-awak-hot-lah.html

Betulkah hot sebab mahukan perhatian?
oh saya pun tak tahu. kita tunggu sampai esok and benda ni diberhentikannn~

p/s : ada uncle teksi tu tegur , baru teringat, pernah naik dengan dia last year! *ingat lagi* Saya tahu awak akan tekan

0 comments:

Post a Comment