Thursday, March 24, 2011

1 jam kah? okay , ON!

Saya minta maaf sangat sebab about 1 minggu ni, saya asyik menaip benda yang bodoh. haha.

EarthHour is your chance to vote for Earth between 8:30pm and 9:30pm
saya nak awak buat ni : switch off the lights, and be un-seen! 

bukan susah sangat kan? Orang suruh, tak nak sokong, bila panas,anda pandai merungut, 
bumi ini sudah terlalu uzur, insaflah. jangan merungut,
Siapa yang buang sampah merata-rata? kita juga bukan? Air-cond, Kereta, semua nya penyebab!
sayang mana? EARTH OR GLOBAL WARMING?
tak sayang bumi ? please, keluar dari bumi. Saya tak suka makhluk ANGKUH macam awak.
dan TNB, tolong tutup lampu-lampu jalan raya. semua yang terlalu perlukan lampu, pakailah lilin.
Tak kenal apa tu lilin? ni lilin :

p/s : tengah sedih ni. HAHAHAHA
Saya tahu awak akan tekan

0 comments:

Post a Comment