Tuesday, February 1, 2011

Sayang, Khas untuk mu




Seminggu ummi berada di hospital kerana awak akan lahir pada 1september, tapi malangnya, awak lambat lahir. awak lahir pada 9/9/09. hehe. lawa bukan tarikh tersebut? dalam seminggu itu jugalah along balik sekolah pukul 7, masak nasi dan keluar cari lauk. buka puasa sorang2. Penat tidak terkira.. Bila bersahur, Abah yang akan bereskan semua, tapi along yang akan masak nasi. pada 09 09 09 itu, awak lahir pada 10 malam 11 minit. awak lah adik yang along jaga sepenuh hati, barang2 along hilang kerana awak. Antara perkara nakal yang awak buat ialah :

1.Delete 30 lagu dalam phone along                        
 2.Awak letak phone along bawah peti ais.
Awak sungguh kelakar sayang, sampai pergi mana-mana pun along nak bawak awak. seminggu berpisah, 
Along tidur bertemankan baju awak.. Sampai semua ejek along. Along tak kisah, yang pastinya, along rindu awak. Along jealous bila ada yang cuba rapat dengan awak. Maaf, along jealous. Semua sedia maklum, Along sayangkan awak lebih dari segala-galanya. Tapi along takut jika awak dah meningkat remaja nanti awak akan melupakan along. sedih nya hanya Allah yang tahu sayang...

Saya tahu awak akan tekan

4 comments:

  1. woah!! comel gler dak kcik nie..
    baek tol la along dye nie..
    aigoo.. kecik2 da pandai delete lagu dlm henset ek??
    besar2 msti jadi engineer.. haha

    ReplyDelete
  2. dia memang best !
    masa tu Allah je lah tahu geram dalam hati,
    tapi tak boleh nak buat apa jugakk.
    masih kecil

    ReplyDelete
  3. bapak ah,comel adq ko,tembammmm seyh, rasa nak cubit pipi dy,haha, pndai dy delete lgu kat phone , jelez ngan ko kot,haha,klaka2

    ReplyDelete
  4. ramai cakap dia anak aku.
    entah mana sama entah.

    ReplyDelete