Friday, February 4, 2011

Saya nak lupakan anda

Saya nak lupakan anda , wahai encik Suhaimi Nasri.
Sia-sia saya tunggu anda selama setahun.
Sia-sia saya menangis bila awak hendak offline.
kehkeh. Saya rindukan kemarahan awak lah !
Apa-apa pun thanks layan kedegilan saya,
kenakalan saya, kementahan saya menjalankan tanggungjawab.
Saya nak teruskan saki baki hidup saya.
*macam nak kembali kerahmatullah je*

untuk kalian yang cakap saya ni taste orang tua,
lagi untung okayy. otak dorang lagi matured dari budak2 sekolah ni.
Sesungguhnya saya bencikan lelaki budak2 sekolah.
meseg meseg meseg ! takda keja lain, 
tak reply, merajuk, cari pompuan lain, menipu.
Oh, saya pantang ditipu, tipu saya sekali, sekali penumbuk sampai,
macamana saya buat dekat fayzrul :) 
nak couple lain , teruskan. tapi jangan tipu :D

Saya tahu awak akan tekan

1 comment:

  1. yke tumbuk? mcm cte dongeng je. hahaha :D

    ReplyDelete