Thursday, January 13, 2011

5 Funny Facts About Me

1. Bangun tidur lambat walaupun abah dah siram dengan air
2. Aku seorang anak yang MALAS masa darjah 1,2 sampai ummi pun kena sekolah sekali
3. Kalau jatuh motor, mesti sebab tayar
4. Huru hara
5. Tak pandai nak bercantik-cantik

Okay stop. heheh. okay fine, masa aku kecil lagi, ummi kejut bangun tidur, aku bangun, tapi tak buka mata.
Ummi siram air pun aku tak sedar, kalau nak sedar pun, masa pakai baju, kalau nak teruk lagi, sampai sekolah.
Ummi cakap, ingat kan dulu je , sekarang pun sama. tapi sekarang dah start berubah eh. form 3 dah ni.. sedih sedih :( and masa kecil, aku tak pernah salin apa yang cikgu tulis :P hahahha. mana aku tahu apa-apa.
and yang ke 3, tayar tu dah 3 kali tukar sebab aku, and last aku buat, aku bocorkan tangki minyak hitam. kehkehkeh. luka sikit, tapi aku okay, semua sebab aku nak selamatkan baby zahraa dari luka. yang ke - 4, ini benda yang aku tak boleh lepaskan lagi. tak tahulah kenapa, tapi bila orang suruh mcmni, mcmni, aku terus huru hara. no 5, korang perasan kan? aku kalau keluar rumah pun, pakai eyeliner je lah. itupun adik aku dah cakap macam-macam. okay, nak cerita something. ada makcik ni 3,4 menjak ni dia asyik jeling aku. you know what? dia jealous suami dia chatting dengan aku n layan2 aku. tu yang ummi tegur, hati orang kita tak tahu, jadi jangan layan suami dia dah. kelakar gila doh. suami dia pun delete bukti2 yang menunjukkan dia chat dengan aku. tu yang sedikit aku musykil. okay, dia suami orang, 3 orang anak. lupakan :) Saya tahu awak akan tekan

3 comments:

  1. Hey hey mayang. sme la kte~ Nak bangun dari tidur punyalah susah. Malas pun sme. Tpi mayang, orang kata kene la bersungguh-sungguh dalam idup kan? So kte sama2 berusaha menjadi insan yg lebih baek thn nie ye? Jngn dngr ckp owng2 yg nk jatuhkan maruah kte or anything mcm tue. Be happy! :D

    xoxox, atika z.

    ReplyDelete
  2. jatuhkan maruah? you know what?
    aku rasa aku boleh tanggung semua ni.
    semua nak aku jatuh menangis2 macam anak kecil

    ReplyDelete
  3. haha, bguz la klau camtue. Berjuang demi diri-sendiri! :p

    ReplyDelete