Monday, September 27, 2010

single SINGLE single

aku tak pernah bangga dengan apa yang aku miliki,
tapi aku nak berbangga dengan apa yang korang mahu miliki,
duit aku bukan untuk korang, duit aku untuk diri aku,
aku dah cakap, aku nak jadi ANDARTU,
aku nak bela adik2 aku, yang sekarang selalu lawan2 aku,
jangan harap nak merasa duit aku,
kalau nak pinjam pun, tengok lah masa tu, 
if terbuka hati aku nak bagi, aku bagilah.
abah dengan ummi jangan harapkan along,
sebab along tak pernah harapkan apa2 dari abah n ummi,
along suruh doakan , sedikit je mi,
pernah ummi and abah nak tolong?
apa yang korang cakap ialah : HAHAHA !
okay, bukan itu yang aku inginkan.
Aku ada semangat nak belajar sebab aku nak blah,
nak mati tak tahu bila, nak sakit tak tahu bila,
jadi kira okay what. opsss. sorry, tercerita pasal family !
hmm.. alah, ni blog aku, suka hati aku lah kan,
aku pakai spec sekarang ! and aku tak berapa minat nak pakai.
nak tengok? esok esok esok esok aku akan upload.
oh lupa, aku dah DEACTIVE facebook !
Saya tahu awak akan tekan

2 comments:

  1. jgn sedih2..kuatkan semangat yea..Belajar rajin2 untuk masa depan k..May Allah Bless You..Take care..^_^

    ReplyDelete
  2. insyaAllah sis,
    thanks beri semangat :)

    ReplyDelete