Sunday, December 6, 2009

kota bharu mall

it about at 2 pm.
aku and aunty na cr barang untuk my adik.
first sekali kitorg singgah balai islam for kad nikah my aunty.
suami aunty drive pergyy KB mall .
kitorg parking kereta and gyy tgktgk kat kedai kasut.
beli mexico bun and waferwafer.
terus masuk pacific.
cari barang-barang. ; drypers, nestum, nesvita, etc.
tapi baby wipes ta ada.
kitorg turun escallator gy watsons and find it.
ta ada jugak =,= .
aku pun ambik clean and clear,
gyy at counter . na bayar.
selepas 5 minit , aku dengar barang jatuh dari escallator yg aku turun tadi and aku usha .mak cik counter tu pun keluar.

bammmmm! sorg student masterskill hempap batu and kereta kuning jatuh.
aku terkejut , tp aku ta kesa coz my aunty yang pregnant tu with suami dia.
my aunty yg cemas tu terus panggil, " along,along"
padahal aku kat belakang.aku pun terus tinggalkan barang yg aku ambik. aku rasa na crying kat situ. 
darah sampai ta nampak muka.
orang kat kb mall tu just usha, jerit and ta ada usaha langsung na tolong sikit.
aku pun ta boleh na tolong coz barang penuh kat tangan, pampers suma.
aunty da risau sangat then terus keluar dr kb mall. habuk penuh kat pampers adik.

balik tu beg body glove pulak tertinggal.
my aunty risau tp suami dye cakap " ambik je la sekejap, karang habis RM 63.00 ."
and dye berhentikan kereta masuk sekejap. aku tengok bomba tu lambat gila buadd keja.
cmni ke rakyat nik aziz buad keja? haishh. ta faham.
nik aziz,  berdoalah lain kali kan selalunya yang kaw doa akn jd.
hmm.. aku trauma gila.ta na gy kb mall dah. cukup kali ni.

aku balik uma solat solat and, tengok berita,
orang yang aku tengok td meninggal dunia masa dlm perjalanan gyy hospital.
AL-FATIHAH ..

Saya tahu awak akan tekan

4 comments:

  1. mk ite p0wn cite bende yg sme. . sedey ite. . bdk tuh bdk skuwla an?

    ReplyDelete
  2. sara, yes tp yg maut bkn bdk skola

    ReplyDelete