Saturday, October 3, 2009

afiq <3


tan sri apy ! yaw, aku jatuh aty at muka dia. smpai budak2 at skola ada iras cm dye,
aku ngorat, haha. bodoh je kan? dye la pembimbing aku. tp sejak ke blkangan ni,
kita ta baik cm dulu da kan? hmm. ;( ! imissyoualot chik! dye nyy terlampau baik.
aku spatutnya kena anggap dye abang dah. tp da terbiasa.
lidDi design yang telah menemukan aku. then, phone. thankyou Ya Allah. aku happy!
ya,idup aku mmg ta sempurna. tp aku masih mempunyai kawan yang memahami.
dia sering bg aku semangat when im feel down.yes! iman pun ta kan menang if na bndingkan dgn chik. walaupun iman na iras cm dye. korg mmpunyai sikap yg berbeza. tahniah kerana ada di tempat pertama di hati mayang zaidani ibrahim bt daud!

Saya tahu awak akan tekan

3 comments:

  1. yeah! u love he.
    tnggalkn iman!!

    ReplyDelete
  2. anis : aku sayang dua2. tp aku ta akn dpt dia
    naddy : haha. tengok pemint lah

    ReplyDelete